Pišite nam
Najpogostejša vprašanja
Članki o krajih in ljudeh
Naši gostje o izletih in nas
 
   
Najpogostejša vprašanja in odgovori  
   
1. Radi bi odšli na izlet, pa nimamo ideje kam?  
S svojo skupino se odpravljate na izlet, pa se ne morete odločiti, kam. Poiščite najprej odgovore na nekatera vprašanja:
Kje smo že bili? Kje še nismo bili?
Koliko dni imamo na voljo?
Koliko sredstev imamo na voljo in koliko smo jih pripravljeni prispevati?
Koliko je realno število udeležencev?
Kaj pričakujemo od izleta? Je to zgolj zabava in druženje? Želimo združiti oglede in zabavo? Želimo spoznati veliko novega?
Ko boste odgovorili na zgornja vprašanja, prebrskajte nekatere naše ideje za izlete. Vse že izdelane programe prilagodimo vašim željam in potrebam. Pokličite nas.
 
   
2. Kako do želenega programa za našo zaključeno skupino?  
Pošljite nam izpolnjen obrazec z vsemi podatki in program vam bomo izdelali in poslali na vaš naslov. Pri izdelavi programa je pomembno, da smo z vami v stiku, saj le tako lahko izdelamo program po vaših željah.  
   
3. Na kaj moramo biti pozorni, ko izbiramo program izleta, potovanja?  
Navadno imamo pred sabo več programov različnih organizatorjev. Ne odločite se prehitro, najprej skrbno preberite celoten program. Pozorni bodi na:
Kaj je vključeno v končno ceno?
Katera so morebitna doplačila na poti?
Koliko časa je namenjeno posameznemu kraju, ogledu?
Kakovost avtobusa?
V kakšnem hotelu smo nastanjeni?
Koliko prostega časa je na voljo?
Kdo je vodnik ali spremljevalec na poti?
 
   
4. Za katere destinacije se gostje najpogosteje odločajo?  
Priljubljenost se iz leta v leto spreminja. Za lansko leto lahko rečemo, da je veliko skupin na enodnevnem izletu na novo spoznavalo Zamejsko Slovenijo v Italiji s kraji Trst, dvorec Miramare, Gradež in Oglej. Po razpadu skupne Jugoslavije želijo gostje ponovno odkrivati dežele bivše Jugoslavije z mesti Sarajevo, Beograd, Novi Sad, Ohrid,… Obiščemo jih lahko v 2 ali več dneh. Vedno znova naši gostje spoznavajo, da kljub majhnosti ne poznamo dovolj naše Slovenije.  
   
5. Kakšni so plačilni pogoji?  
Po pripravi programa in potrditvi skupina praviloma vplača akontacijo v vrednosti 30% oz. znesek po dogovoru. Preostali znesek se delno poravna pred odhodom na pot in del po vrnitvi. Pri zaključenih skupinah so plačilni pogoji stvar dogovora.  

 
© 2005 UI Turizem | Izvedba: Simetric d.o.o. | Oblikovanje: Avalon Design
Domov